Ga direct naar de content
Gemeente Bergen op Zoom

Senior BI Analist

Solliciteer uiterlijk zondag 19 maart
plaatsBergen op Zoomlooptijd32 - 36 uursalaris5.372 onderwijsHBO vervaldatumEindigt vandaag
Met 68.000 inwoners en ruim 650 medewerkers zijn we een middelgrote en slagvaardige gemeente. We willen een actieve, betrouwbare en dienstverlenende organisatie zijn en een (be)leefstad. Samen werken we aan uitdagende maatschappelijke en organisatorische vraagstukken. Je krijgt bij ons alle ruimte om te werken aan waardevolle projecten voor onze inwoners. Bergen op Zoom gaat vooruit en samen krijgen we meer voor elkaar.

Om in te kunnen spelen op alle veranderingen om ons heen, moeten we blijven ontwikkelen en  meebewegen. Dat doen we met vallen en opstaan. Waarbij we elkaar helpen om samen steeds beter te worden en te voldoen aan de eisen die aan ons worden gesteld. En om plezier te hebben en houden in wat we doen. We doen dat vanuit onze kernwaarden: Dienstbaar, Integraal werkend, Betrouwbaar, Betrokken, Vooruit en Voor elkaar.

Een uitdaging waar we samen voor staan, en gaan!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Jij maakt echt het verschil.
Aan jou de uitdaging om samen met je manager en team de toekomstvisie voor het team uit te werken en te bewaken. Je weet prioritering aan te brengen en het overzicht te behouden op projecten en de daaruit volgende werkzaamheden. Je stelt rapportages en dashboards op, verzorgt trainingen voor management en medewerkers en zet stappen naar een grotere data-volwassenheid in de organisatie. Je vraagt door om de informatiebehoefte van de business te begrijpen en geeft advies bij het vertalen van organisatievraagstukken naar informatie.

Wat breng je mee?
  • Een relevante afgeronde relevante HBO/WO opleiding
  • Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en beschikt over veranderkundige vaardigheden waarbij je mens, inhoud en proces meeneemt
  • Je beschikt over strategisch en analytisch denkvermogen
  • Je bent een enthousiaste verbinder die mensen (pro-)actief opzoekt
  • Een aantal jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden
  • Sterk in het plannen en organiseren van je eigen werk en dat van het team
  • Ervaring met Power BI/DAX
  • Kennis van data modelleren, ETL, SQL
  • Initiatiefnemer in het oplossen van problemen en doet verbetervoorstellen
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een ambitieuze en dynamische werkomgeving waarbij een prettige werksfeer voorop staat. Er is volop ruimte voor initiatief en kansen om je persoonlijk te ontwikkelen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 5.372,00.  bruto per maand (schaal 11 bij een 36-urige werkweek). Daarnaast bouw je maandelijks over je salaris een individueel keuzebudget (IKB) op van 17,05%, dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen.

Daarnaast bieden wij flexibele werkuren (afgestemd binnen je team) en mogelijkheden om thuis te werken. De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG-verklaring) is een vereiste bij indiensttreding.

Informatie en sollicitatie.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Raymond Eysbach, HR-manager, tel. 0164 277401

Is je belangstelling gewekt en voldoe je aan het profiel? Verstuur dan hieronder je motivatiebrief met CV uiterlijk 20 maart 2023 en wie weet spreken we je snel!
Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Ellen van As van Gemeente Bergen op Zoom

Gerelateerde vacatures

Over de organisatie

Gemeente Bergen op Zoom logo
Adres
Jacob Obrechtlaan 4
4611AR Bergen op Zoom